Serving Society

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Privacy beleid

Wij hechten grote waarde aan Uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen.

Welke gegevens verzamelen wij?
Als u bij ons een bestelling plaats, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.

  • Uw emailadres: Uw emailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending.

  • Uw telefoonnummer: Om uw bestelling te kunnen versturen met acceptgiro (achteraf betalen) vragen wij van u altijd een vast telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren te bereiken bent (mag ook werk zijn). Dit nummer gebruiken wij om uw bestelling te verifiëren. Indien u alleen in het bezit bent van een 06-nummer, kunt u bij ons onder vooruitbetaling betalen.

   Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Het doel van het verwerken van de gegevens is:

Persoonsgegevens
   de verwerking van uw bestelling.
   de bezorging op het door u aangegeven afleveradres.
   u op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws (indien u zich hiervoor heeft aangemeld).

Uw gegevens zijn bij ons veilig
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en wij zullen deze uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn.

Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van Serving Society zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens.
Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid kunt u contact opnemen via de mogelijkheden zoals is aangegeven via het contact pagina

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu